top of page
Vyhledat

Typy predlžovania vlasov, predlžovanie vlasov

Blog: Predlžovanie vlasov, typy predlžovania vlasov


Predlžovanie vlasov sa stalo obľúbeným spôsobom, ako získať dlhšie, hustejšie a atraktívnejšie vlasy bez čakania na ich prirodzený rast. Ak ste uvažovali o predĺžení vlasov, je dôležité poznať rôzne typy dostupných metód a ich výhody. V tomto blogu sa pozrieme na najbežnejšie typy predlžovania vlasov a vysvetlíme, prečo sú tieto metódy bezpečné a efektívne.


Predlzovanie vlasov Eurolok, microoring, nano keratin, keratin,

Typy predlžovania vlasov


1. Keratinové predlžovanie

- Popis: Keratinové predlžovanie vlasov zahŕňa pripevnenie prameňov vlasov pomocou keratínových spojov. Tento proces trvá zvyčajne 3-4 hodiny.

- Výhody: Vlasy vyzerajú prirodzene a sú veľmi flexibilné. Keratinové predlžovanie môže vydržať až 6 mesiacov s riadnou starostlivosťou.


2. Clip-in predlžovanie

- Popis: Clip-in vlasy sú dočasné predlžovanie, ktoré si môžete pripevniť a odstrániť podľa potreby. Pramene sú pripevnené pomocou malých klipov.

- Výhody: Ideálne pre príležitostné použitie, pretože si ich môžete nasadiť a zložiť kedykoľvek. Sú tiež cenovo dostupné a veľmi jednoduché na použitie.


3. Tape-in predlžovanie

- Popis: Tape-in vlasy majú na koncoch prilepené pásky, ktoré sa pripevňujú k prirodzeným vlasom. Tento proces trvá približne 1-2 hodiny.

- Výhody: Tape-in metóda je rýchla a šetrná k vlasom. Môže vydržať 6-8 týždňov a je veľmi pohodlná na nosenie.


4. Microring, Eurolock, Nano ring, EZ ring (mikro-spojovacie) predlžovanie**

- Popis: Tento typ predlžovania využíva malé krúžky na pripevnenie prameňov k prirodzeným vlasom bez použitia lepidla alebo tepla.

- Výhody: Mikro-spojovacie vlasy sú veľmi šetrné k vlasom a môžu sa opakovane používať. Ich životnosť závisí od starostlivosti, ale zvyčajne vydržia 3-4 mesiace.


Predlzovanie vlasov Eurolok, microoring, nano keratin, keratin,


5. Sew-in (šité) predlžovanie

- Popis: Tieto vlasy sú pripevnené k prírodným vlasom pomocou šitia do „cornrow“ vrkočov.

- Výhody: Tento typ predlžovania je veľmi bezpečný a môže vydržať dlhšie ako niektoré iné metódy, ak je správne aplikovaný a udržiavaný.


Predlzovanie vlasov Eurolok, microring, nano keratin, keratin,


Predlžovanie vlasov nie je škodlivé


Mnoho ľudí má obavy z toho, že predlžovanie vlasov môže byť škodlivé pre ich prirodzené vlasy. Avšak, ak sa predlžovanie vlasov vykonáva správne a s použitím kvalitných produktov, nemusíte mať žiadne obavy. Tu sú niektoré dôvody, prečo je predlžovanie vlasov bezpečné:


- Kvalitné materiály: Naša webová stránka ponúka len najkvalitnejšie ruské a európske vlasy, ktoré sú šetrné k prirodzeným vlasom a nezpôsobujú ich poškodenie.

- Profesionálna aplikácia: Ak sa predlžovanie vlasov vykonáva skúseným kaderníkom, minimalizujete riziko poškodenia vlasov. Profesionáli vedia, ako správne aplikovať a udržiavať predlžovanie.

- Pravidelná starostlivosť: S riadnou starostlivosťou a údržbou môžete predlžovanie vlasov nosiť dlhodobo bez obáv o poškodenie.



Predlzovanie vlasov Eurolok, microring, nano keratin, keratin,


Predlžovanie vlasov je skvelým spôsobom, ako dosiahnuť vysnívaný vzhľad s dlhými a hustými vlasmi. S rôznymi dostupnými metódami, ako sú keratinové, clip-in, tape-in, mikro-spojovacie a šité predlžovania, si každý môže nájsť tú najlepšiu možnosť pre svoje potreby a životný štýl.


Je dôležité si uvedomiť, že predlžovanie vlasov nie je škodlivé, pokiaľ sa vykonáva správne a s použitím kvalitných materiálov. S profesionálnym prístupom a pravidelnou starostlivosťou môžete predlžovanie vlasov nosiť dlhodobo bez obáv o poškodenie svojich prirodzených vlasov.


Ak máte záujem o predlžovanie vlasov alebo sa chcete dozvedieť viac o našich kvalitných ruských a európskych vlasoch, navštívte našu webovú stránku. Naši odborníci vám radi poskytnú všetky potrebné informácie a poradenstvo, aby ste si mohli vybrať to najlepšie pre váš nový vzhľad. Nezabudnite, že krásne vlasy sú len na dosah ruky!


Predlzovanie vlasov Eurolok, microring, nano keratin, keratin,


8 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Comments


bottom of page